Het doel

EU percentage registraties

In samenwerking met FlowResulting en de Rijksoverheid begin het project met als doel een groter percentage geregistreerde energielabels voor woningen. Waarbij niet alleen een nieuwe website en bijhorende tool voor experts moest worden gemaakt, maar waar vooral aandacht is besteed aan conversie. Hoe krijgen we huiseigenaren zover daadwerkelijk een label aan te vragen en de correcte info in te voeren.

Ontwerp

Concept ontwikkeling

Samen met Flowresulting is er gewerkt aan een eerste opzet voor de webtool, deze is middels een aantal verbeterslagen verder verbeterd tot een eerste concept webpagina. Deze hebben wij ontwikkeld in het later ook door Sogeti gebruikte twitter bootstrap.

 

Resultaat

Gebruiksvriendelijke web-tool

De ontwikkeling van de webtool is in samenwerking met Flowresulting, Valsplat en Sogeti gedaan. Waarbij ik verantwoordelijk was voor het ontwerp van de tools en de ontwikkeling van een eerste concept van de tool. Het uiteindelijk ontwerp is gebouwd door Sogeti en de twee grote tests die we hebben gedaan voor de ontwikkeling van de tool zijn uitgevoerd bij Valsplat.